Norsk Blues-musikk inntar Royal Albert Hall 10. november 2019

Som medlem i Nordic Arena Nettverk får dere herved muligheten til å sikre dere tilgang til å overvære begivenheten når norsk Blues-musikk inntar Royal Albert Hall 10. november 2019. Knut Reiersrud, Vidar Busk, Amund Maarud og Kid Anderson står i spissen for elitelaget som inntar scenen.
Det er Koment AS som er arrangør sammen med Norsk Bluesunion, og det er derfor naturlig at Nordic Arena Nettverk får denne eksklusive muligheten. Det ordinære salget starter onsdag 20. juni kl 10:00. Skal dere være sikret tilgang, bør bestilling sendes oss før kl 09:00 samme dag. Vi tar likevel forbehold om et begrenset antall plasser. Først til mølla gjelder.
For mer informasjon om begivenheten neste år, henviser vi til www.bluesnews.no. Dere kan sende en bestilling på mail til ulrich@promolde.no.
Så sender vi ut en faktura på depositumbeløpet, mens det først i september neste år kommer faktura på hovedbeløpet. I tillegg til konserten i Royal Albert Hall, vil det også være konsert i Roundhouse med norske bluesartister kvelden i forveien som inngår i pakken. Ikke glem at dette er etter at julegatene i London er åpnet, og at det er midt i den engelske fotballsesongen. Kan bli en attraktiv helg i London i november neste år.

Pris per person
Fly Trondheim – London t/r Hotel inkl frokost lørdag –mandag Konsertbillett

Kr 9 400,-

Tillegg for enkeltrom kr 3 200,-
Tillegg for 1 ekstra natt i dobbeltrom kr 1 000,-

Minstebestilling er 6 personer