ØkonomiBistand AS

Som en av Visma Software sine største partnere driver ØkonomiBistand med rådgivning, konsulenttjenester og salg av programvare og tjenester tilknyttet økonomi, logistikk, CRM og lønn til bedrifter, organisasjoner og næringsdrivende. Vi tror på rendyrking, og samarbeider tett med partnere som kompletterer oss. Vårt andre forretningsområde er innenfor regnskapsføringstjenester. Her tilbyr vi våre kunder de mest innovative løsninger som effektiviserer deres hverdag. Vår teknologi tilrettelegger slik at kundene kan gjøre deler av regnskapsjobben selv, på samme måte som vi er vant til i banken via nettbanken. 

ØkonomiBistand har rundt 160 ansatte i Norge og Sverige og er opptatt av at våre ansatte skal trives på jobb. Ansatte som trives gjør en bedre jobb for våre kunder. Vi har også våre egne utviklere og har en høyere teknisk- og fagkompetanse blant våre konsulenter enn de fleste andre forhandlere. Våre ansatte har i tillegg erfaring fra relevante arbeidsområder som økonomi, regnskap, logistikk/produksjon, salg og lønn – derfor lykkes vi med å levere integrerte løsninger som fungerer i din hverdag. ØkonomiBistand ble kåret til årets leveransepartner til Visma Software i 2016. Dette kvalitetsstempelet henger høyt og er et synlig bevis på at vi gjennomfører gode prosjekter hos våre kunder. 

Bistandssenteret som håndterer alle supporthenvendelser er vi også veldig stolte av. Våre supportkonsulenter har tverrfaglig kompetanse som i tillegg til å svare på henvendelser, også er aktivt ute hos kundene. Gjennom god kundeservice oppnår man tilfredse og lojale kunder, spesielt i et marked hvor konkurransen er hard og produktene er likere. Vi legger derfor stor vekt på kundeservice i alle deler av organisasjonen.  

Med vår kompetanse skal vi gi våre kunder trygghet og gjøre de bedre. Vi skal være en hjelpende vind i ryggen til våre kunder og gi dem ekstra drivkraft.

 

Vi gir dere medvind!